Kristali su suze majke zemlje, prozirna čvrstina u svim bojama sunčevog spektra,  kao latice cvijeća svih vrsta i svih mirisa daju sebe čovjeku.

Bojom, prozirnošću, čvrstoćom, toplinom i vibracijom djeluju na tijelo čovjekovo, prenose dio sebe ljudskom tijelu. Dio svoje ljepote i snage daju nositelju.

Home Up

                                           

 

 

 

 

KINESKA

TRADICIONALNA

MUDROST

 

 

 

 

 

 

Sok od Aronije

 

          

 

 

ASTROLOGIJA

Izvorna astrologija, drevna vedska znanost i donositelj svjetla u živote ljudi, naziva se Đjotiš. Đjotiš je toliko osoban i pun štovanja prema svakom živom biću da je samim time već toliko poseban i drugačiji od svega ostalog što se danas naziva astrologijom, blateći samim time drevni poziv astrologa koji je prvenstveno štovatelj Svevišnje Božanske Osobe i koji je u službi čovječanstva, a ne lažnih potreba i nametnutih želja koje licemjerno društvo promiče kroz ikonu koja kao govori vozeći se u željeznim zvijerima koje stalno trube.

 

HOROSKOPI

Horoskop je pogled na vaše utjelovljenu osobnost i njegova je jedina uloga pokazati vam put samospoznaje te vam ukazati na razne ispite i klopke na tom putu. Zato je Đjotiš donositelj svjetla u živote ljudi i kada govorimo o horoskopima tada govorimo samo i jedino o Đjotišu, jer oni horoskopi i ona astrologija koja vas samo drži u začaranom krugu nametnutih želja i lažnih potreba je uvreda prema horoskopima i astrologiji. Dakle, samo i jedino osoba koja ima svoje spoznaje na putu širenja ljubavi i koja je svoj život posvetila slavljenju Svevišnje Božanske Osobe može se nazivati astrologom i izrađivati horoskope, dok se svi ostali vrte u krugu rađanja i umiranja rukovođeni osnovnom demonskom izjavom:

MORAM MISLITI NA SEBE I SVOJE OSJETILNO UŽIVANJE!

 

 

VEDE, ĐJOTIŠ, DANAŠNJICA

Nikad nije bilo važnije vedske spise primijeniti u životima napaćenog čovječanstva, nego što je to danas. Preko pet tisuća i sto godina Kali-juge ili doba svađe i licemjerja je iza nas i mnogo ih je još pred nama, a Vede nam daju odgovore kako neutralizirati utjecaj ovog nepovoljnog doba te krenuti putem samospoznaje i štovanja Svevišnje Božanske Osobe, a to je jedini način koji nam osigurava trajno zadovoljstvo i sreću, koja ne ovisi o nestalnim događajima u ovom svijetu i raznim nametnutim željama, koje nam takozvana civilizacija podmeće u cilju otupljenja duhovne oštrice našeg vječnog bića. Srimad Bhagavatam, kao prirodni komentar Vedanta- sutre, vjerodostojni je predstavnik Veda u ovom dobu, te uz Bhagavad Gitu, osobu vodi do potpunog oslobođenja od patnji i uznemirenja donoseći pravu informaciju koja se probija do same duhovne duše, bez obzira na to koliko je osoba prekrivena ili koliko je pod utjecajem nametnutih želja i lažnih potreba serviranih od strane licemjernih vođa društva koji se rukovode osnovnom demonskom izjavom:

MORAM MISLITI NA SEBE I SVOJE OSJETILNO UŽIVANJE!

 

SAMOSPOZNAJA

Vjerodostojna izjava vedskih spisa koja je posebno važna za ovo doba svađe i licemjerja kazuje:

 

 

 

Savjeti nutricionistice

kako kombinirati preparate TKM i ayurvedske medicine sa hladno prešanim sokovima

 

Kineski čajevi

 

Impotencija preporuke i savjeti

 

 

Nakit od kristala

Jeftinije kupi i uštedi i više od  60%

Solgar, Twinlab, Doktors Best, Now foods, Nutrex...(i mnoštvo drugih vodećih brendova organskih preparata)
 

Home ] Up ]