Kristali su suze majke zemlje, prozirna čvrstina u svim bojama sunčevog spektra,  kao latice cvijeća svih vrsta i svih mirisa daju sebe čovjeku.

Bojom, prozirnošću, čvrstoćom, toplinom i vibracijom djeluju na tijelo čovjekovo, prenose dio sebe ljudskom tijelu. Dio svoje ljepote i snage daju nositelju.

Home Up

                                           

 

 

 

 

KINESKA

TRADICIONALNA

MUDROST

 

 

 

 

 

 

Sok od Aronije

 

          

 

 

Bhave (kuće), Grahe (planete), Nakšatre (zvijezde)

 

Đjotiš bhave (kuće) i planete (grahe), nakšatre (zvijezde) i rašije (znakove zodijaka) skoro da nije moguće objasniti osim njihovih osnovnih značajki, jer niti jedna kuća niti planeta nemaju unaprijed zacrtano značenje kada se natalna karta gleda kao cjelina za svaku osobu individualno. Zato je tumačenje Đjotiša tako čarobno i jedinstveno. Način i tumačenje pojedine natalne karte ovisi isključivo o Đjotišiju i njegovom povezanošću sa Đjotiš Vidjom, po meni jedinom pravom autoritetu u savjetovanju.

 

Jedan od glavnih ciljeva Đjotiša je pomoći ljudima da shvate svoju ulogu u životu i oslobode se nevidljivih okova koji ih ograničavaju. Podizanje svijesti, vraćanje na put ljubavi i spoznaje, sreće i zadovoljstva, prava odabira i tolerancije. Zar ima išta ljepše, te veće nagrade od poticanja tih vrijednosti u životima osoba koje od Vas traže svjetlo na njihovom životnom putovanju?

 

Svaki Đjotiši treba razviti svoje osobno iskustvo i odnos sa planetima, kućama, nakšatrama i da uz stečeno znanje to primijeni na svoj rad.

 

Đjotiš kompatibilnost između ljubavnih, poslovnih i inih partnera je osnova za pravilno shvaćanje zdravlja i za primjenu zdravog života, te za spontano uređenje životnog ili poslovnog prostora. Samim time izračun Đjotiš kompatibilnosti postaje osnova za pravilno shvaćanje Ayurvede i Vastua, te njihovu primjenu u svakodnevnom životu.

 

 

 

 

Savjeti nutricionistice

kako kombinirati preparate TKM i ayurvedske medicine sa hladno prešanim sokovima

 

Kineski čajevi

 

Impotencija preporuke i savjeti

 

 

Nakit od kristala

Jeftinije kupi i uštedi i više od  60%

Solgar, Twinlab, Doktors Best, Now foods, Nutrex...(i mnoštvo drugih vodećih brendova organskih preparata)
 

Home ] Up ]