Kristali su suze majke zemlje, prozirna čvrstina u svim bojama sunčevog spektra,  kao latice cvijeća svih vrsta i svih mirisa daju sebe čovjeku.

Bojom, prozirnošću, čvrstoćom, toplinom i vibracijom djeluju na tijelo čovjekovo, prenose dio sebe ljudskom tijelu. Dio svoje ljepote i snage daju nositelju.

Home Up

                                           

 

 

 

 

KINESKA

TRADICIONALNA

MUDROST

 

 

 

 

 

 

Sok od Aronije

 

          

 

 

RIBE

 

BISER RIBE

Boja - srebrnasto bijela, ružičasta, crna voštanog sjaja

Na fizičkom planu pomaže kod bolesti očiju, mišića i nadbubrežne žlijezde. Radi visokog % kalcija čuva zube i kosti. Biseri aktiviraju probavne organe. Pomažu kod kroničnih glavobolja, temperature, alergije. Ogrlica regulira tjelesnu težinu.

Pojačava senzibilitet i jača inicijativu i intuiciju na duhovnom planu.Kod dužeg nošenja pokreću duhovni rast, oslobađaju unutarnje blokade te se lakše rješavaju problemi kada ih se spozna unaprijed. Ogrlica upozorava na opasnosti, lažna prijateljstva. Nikad se ne smije posuditi drugoj osobi jer je biser osoban.

Prazni se jednom mjesečno u morskoj soli.Čim se promjeni boja bisera treba ih odmah isprazniti. Nije uputno držati biser u zatvorenoj kutiji jer onda gube sjaj i snagu.

Čakra - SAHASRARA Planet: MJESEC

Sahasrara znači tisućslojan. Brojka 1000 predstavlja savršenstvo i potpunost. Smještena je na vrhu lubanje, na samom tjemenu glave. Djeluje na cijeli organizam. Boje Sahasrare su bijela, ljubičasta i zlatna.

 

 

JASPIS RIBE

Boja - svijetlosmeđa do tamnosmeđa

Liječi unutarnje organe jetru, žuč, bubrezi, slezena sve do probavnog trakta. Ogrlica čisti kožu i čuva od kožnih alergija. Kombiniran zajedno sa crvenim jaspisom jača imunitet. Lijepe ruke i zdravi nokti su rezultat čišćenja eliksirom.

Psihički inspirira i pruža veću životnu radost. Vjeruje se da se njime može čak proricati. Koristi se neobrađen i obrađen kao ogrlica, privjesak, kamen za ruku, donut, piramida, kugla itd.

Prazni se pod tekućom vodom svakih 15-20 dana, a uputno je jednom mjesečno izlagati ga suncu radi punjenja.

Čakra - MANIPURA Planet: SUNCE

Glavni je akumulator energije iz kojeg se po cijelom tijelu širi životna energija. Smještena je iznad pupka, područje trbuha. Zovu je i solarni pleksus. Prikazana je narančastom bojom.

 

 

TIGROVO OKO RIBE

Boja - zlatno smeđa, svileno sjajna

Pojačava životnu energiju. Djeluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže kod problema s jetrom, žuči, astmom, bronhitisom i očima. Jako ljekovito djeluje na glavu, liječi migrenu. Jača mali mozak i centar pokreta vegetativnog živčanog sistema. Pomaže kod duševnih bolesti, šizofrenije, epilepsije, paranoje i drugih živčanih oboljenja, te kosti i zglobova. Psihi daje veću sigurnost.

Koristi se neobrađen i obrađen kao kamen za ruku, privjesak, piramida, kugla, nakit…

Prazni se dva puta mjesečno pod tekućom mlakom vodom a zatim ostavi 2-3 sata na suncu ili pokraj gorskog kristala. Ogrlicu treba 1-2 puta mjesečno ostaviti preko noći u suhoj zdjelici sa neobrađenim hematitom.

Čakra - MANIPURA Planet: SUNCE

Glavni je akumulator energije iz kojeg se po cijelom tijelu širi životna energija. Smještena je iznad pupka, područje trbuha. Zovu je i solarni pleksus. Prikazana je narančastom bojom.

 

 

TURMALIN KREMEN RIBE

Boja - bezbojna poput vode prošarana crnim nitima

Liječi bolesti izazvane živčanom napetošću, išijas, heksenšus, čuva kožu od sušenja. Preporuča se da ga nose bračni partneri koji imaju problema u braku.

Psihi pomaže prebroditi udarce sudbine. Koristi se neobrađen i obrađen u svim oblicima.

Prazni se 1-2 puta mjesečno pod tekućom mlakom vodom, a puni se na suncu 1-2 sata ili uz grupu gorskih kristala.

Čakra - AGIA Planet: SATURN

Označava znanje i spoznaju, te je duhovno središte. Omogućuje pozornost i svjesnost. Zovu je i treće oko. Smještena je između obrva, na sredini čela, iznad korijena nosa. Najvažnija je za održavanje općeg zdravlja. Označava se indigo plavom bojom.

 

 

 

Savjeti nutricionistice

kako kombinirati preparate TKM i ayurvedske medicine sa hladno prešanim sokovima

 

Kineski čajevi

 

Impotencija preporuke i savjeti

 

 

Nakit od kristala

Jeftinije kupi i uštedi i više od  60%

Solgar, Twinlab, Doktors Best, Now foods, Nutrex...(i mnoštvo drugih vodećih brendova organskih preparata)
 

Home ] Up ]