Kristali su suze majke zemlje, prozirna čvrstina u svim bojama sunčevog spektra,  kao latice cvijeća svih vrsta i svih mirisa daju sebe čovjeku.

Bojom, prozirnošću, čvrstoćom, toplinom i vibracijom djeluju na tijelo čovjekovo, prenose dio sebe ljudskom tijelu. Dio svoje ljepote i snage daju nositelju.

Home Bitno Zvijezde Astrologija i Horoskopi

                                           

 

 

 

 

KINESKA

TRADICIONALNA

MUDROST

 

 

 

 

 

 

Sok od Aronije

 

          

 

 

ĐJOTIŠ

  

Đjotiš je svjetlost. Gdjegod zasja Sunce ili dođe svjetlost, tama i neznanja odlaze. Uloga vedske astrologije je ljudima pokazati put iz labirinta tame i neznanja, te dovesti svjetlost i Sunce u njihove živote. Živimo u vremenu velikog ubrzanja, nesklada i poremećaja svih odnosa, u neizvjesnosti koja se pojačava sa svjetskom gospodarskom krizom. Zaboravljene etičke vrijednosti pojačavaju težnju za novim načelima koja će afirmirati ljubav, nenasilje, pravdu i istinu. Važno je istaknuti da imamo prigodu promijeniti našu sudbinu, te usmjeriti naše djelovanje na ono što trebamo činiti da bi u potpunosti bili slobodni i sretni. Danas je u društvu novac postavljen kao standard sreće i blagostanja. Gomilaju se želje koje nas usmjeravaju i vrlo često ostaju neispunjene. Nesklad u nama i oko nas nosi se sobom posljedice, tijelo negativno reagira kroz bolest kao odgovor na patnju duše.

Đjotiš savjetovanje ima za cilj pokazati osobi osnovne smjernice njenog života, te tijek razvoja njene sudbine. Važan dio Đjotiša čini izračun kompatibilnosti među parovima, prijateljima ili poslovnim partnerima koji nam pokazuje u kojim stvarima se slažemo, što trebamo tolerirati, a na čemu poraditi u našim životima. Za bilo koje djelovanje koje želite poduzeti od velikog je značaja odrediti muhurtu ili povoljni trenutak za početak aktivnosti, jer ste tako u potpunosti usklađeni s prirodnim zakonima. U slučaju da dvojite oko neke situacije možete postaviti pitanje Đjotišu i dobiti nedvosmisleni odgovor. To se naziva prašna. Ako se pojavi potreba ili želja, osobe koje su bile na savjetovanju mogu si izraditi varšpal ili godišnji horoskop.

 

Želja nam je da u Vaše živote unesemo Đjotiš kako bi lakše zaobilazili prepreke i uvjetovanosti, te na kraju da Vam pomognemo da se sjetite tko ste, što sve možete i oslobodite se nevidljivih okova koji Vas nesvjesno ograničavaju.

 

 

 

Savjeti nutricionistice

kako kombinirati preparate TKM i ayurvedske medicine sa hladno prešanim sokovima

 

Kineski čajevi

 

Impotencija preporuke i savjeti

 

 

Nakit od kristala

Jeftinije kupi i uštedi i više od  60%

Solgar, Twinlab, Doktors Best, Now foods, Nutrex...(i mnoštvo drugih vodećih brendova organskih preparata)
 

Home ] Bitno ] Zvijezde ] Astrologija i Horoskopi ]